A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лоп'янський ліцей Долинської міської ради Івано-Франківської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

День Землі!

Турбота про нашу планету - важлива місія, яку активно пропагують учасники еко-руху по всьому світу. Протягом багатьох років по всьому світу цього дня люди висаджують дерева, виходять на мирні акції, прибирають у парках і скверах, очищають річки і пляжі від сміття. От і наш ліцей долучився до відзначення даної події. І всі дружнім колективом  працювали під гаслом " Земля - наш спільний дім! Бережімо природу!"

14:08 22.04.2024

Міжнародний день дитячої казки

2 квітня - Міжнародний день дитячої казки. Цю дату встановлено у день народження Г.К. Андерсена з 1967 р.  " Казка - це те золото, що блищить вогником в дитячих очах" Сьогодні бібліотекар разом з ліцеїстами 1, 2-А та 3 класів мали зустріч з героями казок Г.К. Андерсена. Тож читаймо улюблені твори неперевершеного " Короля казок"

12:14 02.04.2024

Шевченкові дні

Сьогодні у бібліотеці з ліцеїстами 3 класу було проведено літературну композицію  " Ім'я Шевченка стукає в серцях", присвячену 210 річниці від дня народження великого українця, пророка, Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка.

13:42 11.03.2024

Відзначення Міжнародного дня рідної мови!

Мова – це генетичний код будь-якого народу, серцевина його культури та душа нації. Про рідну мову можна говорити і писати дуже багато: вона поєднує минуле з сучасним, викарбовує майбутнє й забезпечує існування нації. Коли зникає рідна мова – розчиняється і народ. Згадаймо слова Ліни Костенко: «Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову».

15:41 21.02.2024

Міжнародний день рідної мови

Спитай себе, дитино, хто ти є, І в серці обізветься рідна мова; І в голосі яснім ім’я твоє Просяє, наче зірка світанкова. З родинного гнізда, немов пташа, Ти полетиш, де світу далечизна, Та в рідній мові буде вся душа І вся твоя дорога, вся Вітчизна. У просторах, яким немає меж, Не згубишся, як на вітрах полова. Моря перелетиш і не впадеш, Допоки буде в серці рідна мова.

13:35 21.02.2024

День ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!!!

"ЗИМА, ЩО НАС ЗМІНИЛА..." 20 лютого 2024 року - десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його готовності боротися за свої права та гідність. Однак він є також трагічною сторінкою в історії України, коли мирні протести на Майдані перетворилися на кровопролитну боротьбу за майбутнє країни. Серед вогню та льоду, снайперів на дахах Небесна Сотня заплатила найстрашнішу ціну патріотів… Їхня кров та мужність дають українському народові другий шанс на свободу 🇺🇦🕯️🕯️🕯️

15:25 20.02.2024

КРУТИ...1918...

29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника.

13:45 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень